szerda, március 24, 2010

Kata levele

Kedves Betegtársak!
Már hetek óta olvasgatom a helyzetjelentéseiteket ,és jó azt érezni ,hogy nem vagyok egyedül.
Nálam kb.15 éve derült ki ,hogy  sikerült beszereznem ezt az alattomos vírust. 88-ban született a nagyfiam,és akkor kaptam vért.Évekig nem volt különösebb eltérés a májfunkciós eredményeknél, egészen 2004-ig. Akkor 1.200.000 lett a vírusszám ,így 2005.májusában elkezdtem az interferon-kezelést.A Pegasis-Copegust kaptam,félidőben nullás voltam ,de a befejezés után 3 hónappal ismét 300.000 körül volt a vírusszám.
Tavaly tavaszra megint nagyon megugrott, 6.5 millió körülire ,így októberben megint nekivágtam ,most a Pegintron-Rebetol próbálja megtenni a hatását. Most tartok a 14.hétnél .mivel 5 hetet ki kellett hagyni,mert a bőröm az injekció helyén kikészült, hólyagos ,vörös, égés-szerű folt keletkezett.Most a bőröm-leszámítva a viszketést-még bírja ,az izületi fájdalom ,kimerültség ,alvásproblémák,némi depressziós tünetek tesznek próbára.10 napja vették le a vért az első virusszám-vizsgálathoz ,várom az eredményt és bizakodok. Kicsit hosszú a másféléves kezelés,de nem szeretném abbahagyni. Remélem a második nekifutás sikeres lesz.

            Sziasztok

          Kata

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyógyulást Kata!

kata írta...

Köszönöm ,próbálkozom.
Már 7.hete várok a 3 hónapot követő vírusszám-vizsgálatra és nagyon izgulok,hogy sikeres-e az irtóhadjárat.
Most aránylag jól bírom a kezelést,bár elég fáradt vagyok.

Névtelen írta...

Huha:) Akkor nemsoká kiderül,mit csinált az interferon a 12.hét alatt:)
Szorítok,és írd amint van eredmény:)A fáradtság állítólag eleve a májbetegségek velejárója-ha vírusos,ha nem:S Elmúlik,amint nem szúrod magad:)
-rd80ls-