csütörtök, október 09, 2008

Essünk neki..

..na persze nem baltával, mert azzal nem érdemes.

Bemutatkoznék. Mondjuk mint az anonim hepatitisesek klubjában:
- Heló! Ket vagyok, és Hepatitis C-s.
- Szia Ket!

Vagy csak egyszerűen. 10 éve tudok róla, hogy hepatitis C-s vagyok, de idén áprilisban kezdtek el igazán foglalkozni vele. Gyorsan zajlottak a dolgok, vírusszámlálás májusban, biopszia júniusban, augusztus 18-án elkezdtem a PegIntron+Rebetol (interferon+ribavirin) kezelést, ma voltam a nyolcadik heti kontrollon.

Valójában ennek a blognak nem az én állapotom és hangulataim megörökítése lenne a fő célja, hanem egy olyan hely kialakítása, ahol a hepatitis C-sek választ kaphatnak redszerezett formában a felmerülő kérdéseikre. (Mivel ez az egész, főleg mikor belecsöppen az ember, nagy sötétség, és csak tapogatódzik az ember, a net meg tele van okos dolgokkal, csak kevéssé életszagú... a száraz tények csak megijesztenek.)
Szóval én is benne vagyok, én is most csinálom, én is most kapok válaszokat. Ha csak egyvalakinek segíthetek azzal, hogy leírom amit én tudok, és összegyűjtök fontos, vagy kevésbé fontos, de segítő jellegű dolgokat, hát akkor már azthiszem megérte.

Ez nem egyszemélyes kampány akar lenni, úgyhogy ha bárkinek kedve van csatlakozni, és megosztani a tapasztalatait, gondolatait, ezzel kapcsolatban, vagy csak tud egy jó viccet, akkor szóljon, és csatlakozhat. :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Okos és építő jellegü gondolat volt elindítani a blogot-huhh de hivatalosan hangzik-és ha még névtelenül is-de információt tudunk cserélni a kezelés közben felmerülő gondokról-már köszönet érte!

Ket írta...

Igazán nincs mit.
:)

Camila360 írta...

Kedves Barátaim, Camila Rodela vagyok, és Michiganből, Egyesült Államokból vagyok. Itt vagyok, hogy tanúskodjak a DR.OGAGA ​​KUNTA jó munkáiról az életemben. A férjem és én 27 évig házasodtak meg két gyerekkel. Csak két évvel ezelõtt mindent véget ért.Vágytam a férjemet, és könyörögtem neki, de soha nem hallgatott, szóval számos vallomást tettem erről a varázslatról. Egyesek azt állították, hogy visszaadta az Ex-szeretőjüket, egyesek azt állították, hogy méhét helyreállítja és gyógyítja a rákot és más betegségeket, néhányan azt állították, hogy bűvöletbe veheti a válást, és meggondolhatja, hogy jó munkát végezzen. Ő csodálatos, én is találkozott egy konkrét bizonyságot, ez egy nő Vera nevű, ő tanúskodott arról, hogy hogyan hozta vissza az ő Ex-szeretője, és a végén a bizonysága ő levette az e-mailt. Miután elolvasta mindezeket, úgy döntöttem próbálkozni vele. E-mailben értesítettem, és elmagyaráztam neki a problémámat. És elmondta nekem, mit kell tennem, megtettem, és a férjem visszatért hozzám. Megoldottuk kérdéseinket, és még boldogabbak voltunk, mint valaha DR.OGAGA ​​KUNTA te tehetséges ember vagy, és nem fogom abbahagyni a kiadását, mert ő egy csodálatos ember. Ha bármilyen gondod van, és igazi és valódi varázslót keresel, próbáld meg bármikor, ő a válasz a problémáidra. Kapcsolatba léphet vele e-mailen: ogagakunta@gmail.com és megoldhatja problémáit, mint én. Meg tudja oldani a következő problémákat és még sok más.
(1) HA AZ EXTRACK VISELKEDÉSÉT
(2) ÉRVÉNYESZTETTE A HUSBANDET, HOGY A DIVORZ LEÁLLÍTÁSA
(3) AZ ÜZEMBEVÉTELÉNEK SZERETTSÉGÉT
(4) Szeretne a férfiak és a nők futni találni tetszik
(5) HA GYERMEKÉRT VAN SZERETNI
(6) SZERETNÉL SZERETNI
(7) ÉN VESZI A FÉRFÉLKÉNT, AMELYÉN CSATLAKOZNI AZ ÉLETÉBEN
(8) SZÜKSÉGES JÓ LUCK SPELL
(9) SZÜKSÉGES LOTTERY SPELL
(10) SZÜKSÉG JELLEGŰ
 ogagakunta@gmail.com