péntek, október 10, 2008

Ha nem vagy Hepatitis C-s, vagy nem tudsz róla...

Hogy lehet megbizonyosodni?

A fertőzöttséget egy egyszerű vérvétellel meg lehet állapítani. Ha félsz, hogy fent áll a fertőzöttség veszélye, vagy csak tutira akarsz menni, akkor kérd meg az orvosod, hogy ellenőrizze.

Hogyan előzheted meg?

Védőoltás sajnos még nincs, mivel ez a vírus fantasztikus leleményességgel képes magát össze-vissza mutálni, és alkalmazkodni a körülményekhez. A fertőzést elkapni nem sok esélyed van hétköznapi tevékenységek közt, hacsak hétköznapi tevékenységeid közé nem tartozik, hogy random emberektől ellenőrzés nélkül vérátömlesztést kérsz (ezt nem hiszem).
Ha megbizonyosodsz arról, hogy olyan helyeken ahol tárgyak más vérével is érintkeztek (pl. tetoválás, piercing, fogorvos, akupunktúra) kellően fertőtlenítik a dolgokat, annak elégnek kell lennie.
Szexuális úton fertőzés veszélyének lehetősége, ugyan fennáll, de elenyésző. Mindenesetre használj gumit, ha gyakran változnak a partnerek (de ez amúgy is tanácsos, és valószínűleg amúgy is hamarabb fogsz elkapni valami csúnya gombát, vagy akár a náthát, mint a hepatitis C-t szex közben..).

1 megjegyzés:

Camila360 írta...

Kedves Barátaim, Camila Rodela vagyok, és Michiganből, Egyesült Államokból vagyok. Itt vagyok, hogy tanúskodjak a DR.OGAGA ​​KUNTA jó munkáiról az életemben. A férjem és én 27 évig házasodtak meg két gyerekkel. Csak két évvel ezelõtt mindent véget ért.Vágytam a férjemet, és könyörögtem neki, de soha nem hallgatott, szóval számos vallomást tettem erről a varázslatról. Egyesek azt állították, hogy visszaadta az Ex-szeretőjüket, egyesek azt állították, hogy méhét helyreállítja és gyógyítja a rákot és más betegségeket, néhányan azt állították, hogy bűvöletbe veheti a válást, és meggondolhatja, hogy jó munkát végezzen. Ő csodálatos, én is találkozott egy konkrét bizonyságot, ez egy nő Vera nevű, ő tanúskodott arról, hogy hogyan hozta vissza az ő Ex-szeretője, és a végén a bizonysága ő levette az e-mailt. Miután elolvasta mindezeket, úgy döntöttem próbálkozni vele. E-mailben értesítettem, és elmagyaráztam neki a problémámat. És elmondta nekem, mit kell tennem, megtettem, és a férjem visszatért hozzám. Megoldottuk kérdéseinket, és még boldogabbak voltunk, mint valaha DR.OGAGA ​​KUNTA te tehetséges ember vagy, és nem fogom abbahagyni a kiadását, mert ő egy csodálatos ember. Ha bármilyen gondod van, és igazi és valódi varázslót keresel, próbáld meg bármikor, ő a válasz a problémáidra. Kapcsolatba léphet vele e-mailen: ogagakunta@gmail.com és megoldhatja problémáit, mint én. Meg tudja oldani a következő problémákat és még sok más.
(1) HA AZ EXTRACK VISELKEDÉSÉT
(2) ÉRVÉNYESZTETTE A HUSBANDET, HOGY A DIVORZ LEÁLLÍTÁSA
(3) AZ ÜZEMBEVÉTELÉNEK SZERETTSÉGÉT
(4) Szeretne a férfiak és a nők futni találni tetszik
(5) HA GYERMEKÉRT VAN SZERETNI
(6) SZERETNÉL SZERETNI
(7) ÉN VESZI A FÉRFÉLKÉNT, AMELYÉN CSATLAKOZNI AZ ÉLETÉBEN
(8) SZÜKSÉGES JÓ LUCK SPELL
(9) SZÜKSÉGES LOTTERY SPELL
(10) SZÜKSÉG JELLEGŰ
 ogagakunta@gmail.com