péntek, október 10, 2008

Gyógyszeradagoló és naptár

Hogy ne felejtsd el bevenni

Az interferon injekció mellett a kezelés alatt ribavirin hatóanyagú gyógyszert is kell szedni. (Én Rebetolt szedek, erről majd még szintén bővebben később.:)
Sokszor előfordul az, hogy az ember elfelejti bevenni. Nem feltétlenül azért mert hülye, hanem egyrészt mert nagyon általános dologgá válik, és már nem emlékszünk, hogy az a mozdulatsor ma volt vagy tegnap vagy tegnapelőtt. Másrészt azért is, mert a kezelés mellékhatása lehet feledékenység is (én mostanában egyre több dolgot felírok magamnak, különben elfelejtem..).

Az egyik megoldás lehet, hogy ne kelljen kétségbeesve számolni a gyógyszert, hogy gyógyszeradagolót használunk. Én egy hétre előre kipakolom a kis kapszuláimat, így ha elbizonytalanodom, hogy bevettem-e, csak megnézem az aznapi fiókot, és le tudom ellenőrizni.

Másik megoldás, használj naptárat, és x-elgesd, hogy bevetted-e a gyógyszert. De ez csak akkor működik, hogyha tényleg mindig mikor beveszed, jelölöd is. Én mindkettőt használom, de a naptárat gyakran elfelejtem. Mivel falinaptár, ez nekem inkább arra jó, hogy látom az idő múlását, és nem érzem, hogy egy helyben toporgok. :)

1 megjegyzés:

Camila360 írta...

Kedves Barátaim, Camila Rodela vagyok, és Michiganből, Egyesült Államokból vagyok. Itt vagyok, hogy tanúskodjak a DR.OGAGA ​​KUNTA jó munkáiról az életemben. A férjem és én 27 évig házasodtak meg két gyerekkel. Csak két évvel ezelõtt mindent véget ért.Vágytam a férjemet, és könyörögtem neki, de soha nem hallgatott, szóval számos vallomást tettem erről a varázslatról. Egyesek azt állították, hogy visszaadta az Ex-szeretőjüket, egyesek azt állították, hogy méhét helyreállítja és gyógyítja a rákot és más betegségeket, néhányan azt állították, hogy bűvöletbe veheti a válást, és meggondolhatja, hogy jó munkát végezzen. Ő csodálatos, én is találkozott egy konkrét bizonyságot, ez egy nő Vera nevű, ő tanúskodott arról, hogy hogyan hozta vissza az ő Ex-szeretője, és a végén a bizonysága ő levette az e-mailt. Miután elolvasta mindezeket, úgy döntöttem próbálkozni vele. E-mailben értesítettem, és elmagyaráztam neki a problémámat. És elmondta nekem, mit kell tennem, megtettem, és a férjem visszatért hozzám. Megoldottuk kérdéseinket, és még boldogabbak voltunk, mint valaha DR.OGAGA ​​KUNTA te tehetséges ember vagy, és nem fogom abbahagyni a kiadását, mert ő egy csodálatos ember. Ha bármilyen gondod van, és igazi és valódi varázslót keresel, próbáld meg bármikor, ő a válasz a problémáidra. Kapcsolatba léphet vele e-mailen: ogagakunta@gmail.com és megoldhatja problémáit, mint én. Meg tudja oldani a következő problémákat és még sok más.
(1) HA AZ EXTRACK VISELKEDÉSÉT
(2) ÉRVÉNYESZTETTE A HUSBANDET, HOGY A DIVORZ LEÁLLÍTÁSA
(3) AZ ÜZEMBEVÉTELÉNEK SZERETTSÉGÉT
(4) Szeretne a férfiak és a nők futni találni tetszik
(5) HA GYERMEKÉRT VAN SZERETNI
(6) SZERETNÉL SZERETNI
(7) ÉN VESZI A FÉRFÉLKÉNT, AMELYÉN CSATLAKOZNI AZ ÉLETÉBEN
(8) SZÜKSÉGES JÓ LUCK SPELL
(9) SZÜKSÉGES LOTTERY SPELL
(10) SZÜKSÉG JELLEGŰ
 ogagakunta@gmail.com