vasárnap, február 15, 2009

helyzetjelentés

Február van, és én félidőben vagyok. :) Ennek örülünk. Annak nem, hogy nem vagyok jól.
Jelenleg ami legjobban gyötör a száraz mindenem-viszket-fáj mellékhatás, az alvászavarok, és a végtelen gyengeség, illetve kimerültség-érzés. Ettől függetlenül persze van még csomó minden..
Jó arra gondolni, hogy már nincs annyi hátra, mint amennyi eltelt, és pláne biztat a nullás vírusszám tudata.
Ha minden jól megy, jövő ilyenkorra visszanyerem magamat. :)
Nem tűntem el, attól, hogy nem frissítek gyakran, nem felejtettem el, és nem is fogom elfelejteni folytatni ezt a blogot. Az előző bejegyzésben például feltettem egy sorstárs által összehozott kézikönyv végleges változatát, érdemes elolvasni. :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sorstárs vagyok, és egyedül.

Zazie írta...

Én is hepa c-s vagyok, már Isten tudja mióta. Kb 24 órám van, hogy eldöntsem, akarom-e kezelést.
Néhány baráton kívül nem számíthatok segítségre.

Hol tartassz ??? Kezelnek ???

Ket írta...

Igen, kezelnek. Holnap adom be a 33. szurit, és a harmadik havi vírusszámláláson, már 0 volt a vírusszám. :) (tavaly májusban 1 590 000, augusztusban pedig a kezelés kezdetén majdnem 4 millió volt)

Szerintem azért érdemes belevágni, mert legalább megadod magadnak az esélyt a gyógyulásra. Tény, hogy nem könnyű, de ha van néhány barát melletted, az nagyon sokat számít!

Majd oszd meg velem, hogyan döntöttél! :)

Sok sikert így is, úgy is. :)

Ket

Névtelen írta...

Fogorvosnál

Ha valakinek a fogorvosnál problémája adódna ajánlom figyelmébe a www.ebf.hu veblapon határozattal lezárt ügyeink 2008 július 07 "Fogorvos..." és 2008 július 28 "Szabolcs..." határozatokat. Nekem bevált fogorvosom elolvasta és azóta hajlandó ellátni