szerda, augusztus 13, 2014

Hepatitis Klub indul!

Gyertek el Ti is, én biztos ott leszek!

Kedves Tagok és Érdeklődők!
A VIMOR Vírusos Májbetegek Országos Egyesülete keretein belül beindítunk egy klubot, amely az előzetes igényfelmérés alapján 2 havonta a nagy VIMOR előadásos rendezvények közötti időpontban tartja foglalkozásait.
A Klub célja az Egyesület tagjai és a célcsoporthoz tartozó egyéb érintettek és érdeklődők (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, esetleg egészségügyi szakdolgozók) számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.
A korábbi felméréseink és az Önök igényei alapján szeretnénk a pontos programot kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.
A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt a Janssen-Cilag Kft. a Janssen Akadémia épületében biztosítja.*

Az ünnepélyes megnyitó és az első klubfoglalkozás időpontja: 2014. augusztus 29. péntek délután 15 – 20 óra.

A Rendezvény a Janssen-Cilag Kft. támogatásával kerül megrendezésre a Janssen Akadémia épületében (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.).

A rendezvény keretein belül 17.00 órától kerül sor az Egyesületi tagok részvételével egy rendkívüli közgyűlésre is, amelyre a közhasznú szervezetté válás miatti Alapszabály módosítása érdekében (a korábban elfogadottak jogszabályi előírásoknak megfelelő átalakítása) van szükség. 
Megfelelő részvételi létszám hiányában az ismételt közgyűlést ugyanezen nap 17.30 órakor tartjuk.
A szervezés megkönnyítése érdekében amennyiben lehet, részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e mail címen, de a részvétel nem kötött a jelentkezéshez.
Részletesebb programot később küldünk.
Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

Budapest, 2014. augusztus 11.
üdvözlettel:                                     

az Egyesület elnöksége

*A Janssen-Cilag Kft. a Rendezvény helyszínére való belépésükkor jogosult ellenőrizni, hogy a Résztvevők kizárólag a fent megjelölt célcsoportból kerülnek-e ki, közöttük ne legyenek olyan személyek, akik nyereségszerzésre irányuló tevékenységet folytatnak, vagy  A Janssen Akadémia épületébe belépni kívánó olyan személy számára, aki a Janssen-Cilag Kft. megítélése szerint nem felel meg ezen feltételeknek, a Janssen-Cilag Kft. nem köteles biztosítani a belépést. Gyógyszerismertetésre/bármilyen gyógyszerrel kapcsolatos kereskedelmi gyakorlatra (pl. konkrét termék alkalmazásával kapcsolatos előadásra, kiállításra, promóciós anyagok elhelyezésére) a rendezvény keretében nem kerül sor.

Nincsenek megjegyzések: