kedd, október 04, 2016

Kedves Betegtársaim!

Nyáron felkérek, hogy egy cikkhez nyilatkozzak pár szót a betegségünkről és a gyógyulásunkról. Úgy éreztem a feltett kérdésekre röviden nem tudok válaszolni, így megírtam a történetünket. Nem szedték szét cikkekre bontva, hanem megjelentették teljes terjedelembe. Itt megtaláljátok:
http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/19482/hepatitis-c-egy-csalad-sikertortenete
Remélem a biztató szavak eljutnak hozzátok és mertek írni gondjaitokról, kételyeitekről.
Remélem sokan leszünk vírus mentesek és sokáig az újonnan használt gyógyszertől.

Várjuk a további "0"-ok jelentkezését és azokét akik úgy érzik segítségre szorulnak.

Legyen nagyon szép napotok!
-gabcsi-
email címem változott, nem tudom a freemail-em megnyitni, gondolom valami vírust kapott- vagy csak oda vándoroltak a mieink :) homonnai.gabriella@gmail.com

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Gabcsi!

Elolvastam a történeted és meg kell őszintén valljam a könnyem is kicsordult. Téged és fiadat tanítani kellene. A ti hozzáállásotok igazán példaértékű.
Én 1972-ben, vagy 1975-ben fertőződtem meg,mind a két évben jelentős mennyiségű vért kaptam. Fertőzöttségem 2001-ben derült ki. Nekem is van egy fiam, akit egyből megvizsgáltattam, de szerencsére ő negatív.
Ha nem túl bizalmas a kérdésem, megírnád, hogy hogyan fertőzted meg a fiadat?
Sikeretekhez és a hozzáállásotokhoz tiszta szívből gratulálok.

Üdv.

Gabcsi írta...

Tisztelt Névtelen!
Elnézést a késői reagálásért, lehet, hogy már nem is tévedsz fel az oldalra.
Nagyon ritka....de örökölte a fiam, vagyis a fertőzöttsége méhen belül történt. Már fertőzött voltam (melyről akkor még nem volt tudomásom), és így született. 3 hónapos korában már emelkedett májenzimjei voltak, mely kivizsgálása során csak annyit tudtak mondani, hogy májbeteg, de konkrét diagnózist nem állítottak fel. Következő évtől volt csak szűrés Magyarországon.
Bízok benne, hogy jól vagy és eredményeid is megnyugtatók.

Vírus mentes életet kívánok Neked és nagyon jó egészséget
-gabcsi-

kate írta...

As a sign of gratitude for how my husband was saved from hepatitis b, i decided to reach out to those still suffering from this.
My husband was diagnosed of hepatitis b in 2013 and it was really tough and heartbreaking for me because he was my all and the symptoms were terrible, he always have Joint pain , and he always complain of Weakness of the body . we tried various therapies prescribed by our neurologist but none could cure him. I searched for a cure and i saw a testimony by someone who was cured and so many other with similar body problem, and he left the contact of the doctor who had the cure to hepatitis b. I never imagined hepatitis b has a natura cure not until i contacted him and he assured me my husband will be fine. I got the herbal medication he recommended and my husband used it and in one months he was fully okay even up till this moment he is so full of life. hepatitis b has a cure and it is a herbal cure contact the doctor for more info on drwilliams098765@gmail.com on how to get the medication. Thanks for reading my story

Névtelen írta...

Tisztelt Főorvos úr!

Viszonylag jó állapotban lévő hepatitis c-s beteg vagyok.
Tavaly év végén állandó köhögés miatt tüdőgyógyászatra kellett mennem, ahol felírtak részemre egy Ultibro nevű gyógyszert, melyről nemrég tudtam meg (csak azért mert ízületi problémáim lettek), hogy szteroidot tartalmaz.
Kérdésem az lenne, hogy ronthatja e az állapotom ez a gyógyszer, mert a szteroidokról úgy általában nem sok jót hallani.

Válaszát előre is megköszönve, tisztelettel:
Anonym

Névtelen írta...

0-ás hepa C gyógyult vagyok,interferonmentes kezelésnek köszönhetően.
Viszont a immunrendszeren rosszalkodik-övsömör és valószinű autoimmun hepa.
Valakitől valami tanács ilyenkorra:szabad-e immunerősítőket vagy legalont vagy bármit szednem?

Alicia Greg írta...

Me diagnosticaron portador de HEPATITIS B en 2013 con fibrosis del
hígado ya presente. Empecé con medicamentos antivirales que
inicialmente redujo la carga viral. Después de un par de años, el virus
se volvió resistente. Comencé a investigar para una posible cura y finalmente conocí muchos Testimonios de personas que se curaron con medicinas a base de hierbas que obtuvieron de este herbolario llamado Dr. OSE .. Decidí contactarlo por correo electrónico: droseherbalhome@gmail.com, 3 días después de que me comuniqué con él sobre el tratamiento a base de hierbas para la HEPATITIS B, me envió el medicamento a través de DHL a mí en marzo de 2020.
El tratamiento revirtió totalmente el virus. Hice otro análisis de sangre después
el tratamiento de 3 meses y dio negativo al virus. Increíble
¡tratamiento! Este tratamiento es un gran avance para todos los portadores del VHB.