vasárnap, december 07, 2014

VIMOR Klub

Kedves Tagok és Érdeklődők!

A VIMOR Egyesület következő klubfoglalkozásának időpontja:
2014. december 12. péntek délután 14.30 – 20 óra
A Rendezvény a Janssen-Cilag Kft. támogatásával kerül megrendezésre a Janssen Akadémia épületében* (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.).

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, esetleg egészségügyi szakdolgozók). A programot mellékelten küldjük.
A szervezés megkönnyítése érdekében, részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e mail címen, de a részvétel nem kötött a jelentkezéshez.
Az előző alkalmakhoz hasonlóan a helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. Ehhez szükséges, hogy amennyiben szándékozik élni a lehetőséggel jelentkezésével együtt legkésőbb 4-én csütörtök reggel 9.00 óráig küldje el nevét, az autó típusát és rendszámát. Kérjük, a korlátozott szám miatt csak akkor éljen ezzel a lehetőséggel, amennyiben biztosan el tud jönni.
A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítjük.

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. a Janssen Akadémia épületében biztosítja.*
Amennyiben módja, lehetősége engedi, szívesen fogadjuk, ha kevés rágcsálnivalóval hozzájárul a rendezvény lebonyolításához.
A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.
A mindenkori programot Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.
Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

Budapest, 2014. december 1.                                                                                  üdvözlettel:                                     
az Egyesület elnöksége
Program

14.30 – 15.15                     Regisztráció, Kötetlen beszélgetések
15.15 – 15.45                      Dr Bencsik Péter, Akadémiai Kiadó Zrt. szegmensvezető, természettudományos szegmens - Várószoba.hu: Kérdésed van a VSZ használatáról? Válaszolunk és meg is mutatjuk.
15.45 – 16.15                      Internetes fórumok és az őszinteség   - vita
16.15 – 16.45                      „Szünet”
16.45 – 17.45                      „Leggyakoribb” mellékhatások – praktikák, tippek, javaslatok az enyhítésére   -  saját tapasztalatok alapján
17.45– 18.15                      Az előzetesen feltett kérdésekre az orvosok válaszolnak
18.15 -                                   Kötetlen beszélgetések


Az időpontok csak irányadók, a tényleges időigény, létszám függvényében változhatnak

*A Janssen-Cilag Kft. a Rendezvény helyszínére való belépésükkor jogosult ellenőrizni, hogy a Résztvevők kizárólag a fent megjelölt célcsoportból kerülnek-e ki, közöttük ne legyenek olyan személyek, akik nyereségszerzésre irányuló tevékenységet folytatnak, vagy  A Janssen Akadémia épületébe belépni kívánó olyan személy számára, aki a Janssen-Cilag Kft. megítélése szerint nem felel meg ezen feltételeknek, a Janssen-Cilag Kft. nem köteles biztosítani a belépést. Gyógyszerismertetésre/bármilyen gyógyszerrel kapcsolatos kereskedelmi gyakorlatra (pl. konkrét termék alkalmazásával kapcsolatos előadásra, kiállításra, promóciós anyagok elhelyezésére) a rendezvény keretében nem kerül sor.

1 megjegyzés:

kate írta...

As a sign of gratitude for how my husband was saved from hepatitis b, i decided to reach out to those still suffering from this.
My husband was diagnosed of hepatitis b in 2013 and it was really tough and heartbreaking for me because he was my all and the symptoms were terrible, he always have Joint pain , and he always complain of Weakness of the body . we tried various therapies prescribed by our neurologist but none could cure him. I searched for a cure and i saw a testimony by someone who was cured and so many other with similar body problem, and he left the contact of the doctor who had the cure to hepatitis b. I never imagined hepatitis b has a natura cure not until i contacted him and he assured me my husband will be fine. I got the herbal medication he recommended and my husband used it and in one months he was fully okay even up till this moment he is so full of life. hepatitis b has a cure and it is a herbal cure contact the doctor for more info on drwilliams098765@gmail.com on how to get the medication. Thanks for reading my story