vasárnap, február 15, 2009

reklám

Végre reklámot kapott a tv-ben is a HCV. Ma láttam először.
Ez mindenképpen jó, mert egyrészt felhívja a figyelmet a betegségre, másrészt az emberek talán jobban tájékozódnak vele kapcsolatban, és így lassan eloszolhatnak a súlyos tévhitek.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Engem kezeltek, de 6. hónap végére még maradt 1140 db vírus és most mást írtak fel, amit nem lehet a patikába kapni. Szerettem volna folytatni az interferont, de a stopszabály miatt igy lakult. Minden kezelést elfogadnék a negatív érdekében. Szívesen leveleznék sorstársakkal, hátha könnyebb lenne. Nincsenek barátaim, akinek elmondtam, pedig mütösnő volt, azóta nem áll velen szóba. Minek másnak elmondani.

Unknown írta...

Hali! A műtősnő barátodról inkább ne is nyilatkozzunk! :-((
Írj nekem nyugodtan! Egymás támogatásával biztosan könnyebb lesz! Én még csak a 27-nél tartok.
Üdv.: Zsuzsa
ikerprim@gmail.com

Zazie írta...

Szia ! Az emberi hülyeség és rosszindulat határtalan ! Én az enegedélyeztetés ill. a kezelés előtt állok, de nagyon meggondolom, kinek mennyit mondok el a betegségemről.
Tarts ki, nekem is írhatsz, bár nekem még csak ezután kezdődik a "móka" !
hepacvir@gmail.com
Üdv. Zazie

Ket írta...

Nekem is voltak nagyon rossz élményeim, de mikor kiderült, hogy tényleg kezelés kell, és úgymond komolyra fordult a dolog, akkor azt mondtam, hogy nem érdekel, én felvállalom (sokáig titkoltam), aki annyira idióta, hogy ne értse meg, az nem is kell. Azóta nem is volt ezzel gondom, sokan állnak mellettem és támogatnak. :)