vasárnap, december 07, 2014

VIMOR Klub

Kedves Tagok és Érdeklődők!

A VIMOR Egyesület következő klubfoglalkozásának időpontja:
2014. december 12. péntek délután 14.30 – 20 óra
A Rendezvény a Janssen-Cilag Kft. támogatásával kerül megrendezésre a Janssen Akadémia épületében* (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.).

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, esetleg egészségügyi szakdolgozók). A programot mellékelten küldjük.
A szervezés megkönnyítése érdekében, részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e mail címen, de a részvétel nem kötött a jelentkezéshez.
Az előző alkalmakhoz hasonlóan a helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. Ehhez szükséges, hogy amennyiben szándékozik élni a lehetőséggel jelentkezésével együtt legkésőbb 4-én csütörtök reggel 9.00 óráig küldje el nevét, az autó típusát és rendszámát. Kérjük, a korlátozott szám miatt csak akkor éljen ezzel a lehetőséggel, amennyiben biztosan el tud jönni.
A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítjük.

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. a Janssen Akadémia épületében biztosítja.*
Amennyiben módja, lehetősége engedi, szívesen fogadjuk, ha kevés rágcsálnivalóval hozzájárul a rendezvény lebonyolításához.
A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.
A mindenkori programot Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.
Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

Budapest, 2014. december 1.                                                                                  üdvözlettel:                                     
az Egyesület elnöksége
Program

14.30 – 15.15                     Regisztráció, Kötetlen beszélgetések
15.15 – 15.45                      Dr Bencsik Péter, Akadémiai Kiadó Zrt. szegmensvezető, természettudományos szegmens - Várószoba.hu: Kérdésed van a VSZ használatáról? Válaszolunk és meg is mutatjuk.
15.45 – 16.15                      Internetes fórumok és az őszinteség   - vita
16.15 – 16.45                      „Szünet”
16.45 – 17.45                      „Leggyakoribb” mellékhatások – praktikák, tippek, javaslatok az enyhítésére   -  saját tapasztalatok alapján
17.45– 18.15                      Az előzetesen feltett kérdésekre az orvosok válaszolnak
18.15 -                                   Kötetlen beszélgetések


Az időpontok csak irányadók, a tényleges időigény, létszám függvényében változhatnak

*A Janssen-Cilag Kft. a Rendezvény helyszínére való belépésükkor jogosult ellenőrizni, hogy a Résztvevők kizárólag a fent megjelölt célcsoportból kerülnek-e ki, közöttük ne legyenek olyan személyek, akik nyereségszerzésre irányuló tevékenységet folytatnak, vagy  A Janssen Akadémia épületébe belépni kívánó olyan személy számára, aki a Janssen-Cilag Kft. megítélése szerint nem felel meg ezen feltételeknek, a Janssen-Cilag Kft. nem köteles biztosítani a belépést. Gyógyszerismertetésre/bármilyen gyógyszerrel kapcsolatos kereskedelmi gyakorlatra (pl. konkrét termék alkalmazásával kapcsolatos előadásra, kiállításra, promóciós anyagok elhelyezésére) a rendezvény keretében nem kerül sor.