szombat, szeptember 29, 2012

Kedves Betegtársaim!
Új gyógyszer van kísérlet alatt..
http://www.nilnocere.hu/hirek/uj-gyogyszer-a-hepatitis-c-re
itt olvashattok róla.
Jelenleg kísérlet alatt van, ehhez a gyógyszerhez egy másikkal kombinálnak ( ez a kettős gyógyszer kísérlet), illetve ezekhez egy másik kontroll csoportban ribavilin tablettát kell szedni ( ez a hármas kombináció).
Jelenleg bekerültünk a fiammal a kísérletbe. Fiam a 3-as, míg és a 2-ős kísérletet kezdtük el szerda ill pénteki kezdéssel. Nem észlelünk mellék hatásokat, nem úgy mint az első interferon injekció beadását követően.
Folyamatosan megpróbálok írni majd eredményeinkről, illetve a mellék hatásokról.
Természetesen fenn áll az is, hogy csak placebót kapunk, de mindenképp úgy éreztük, ha van rá lehetőség akkor próbáljuk meg, ezzel is elősegíteni a gyógyulásunkat, s későbbiekben a mások gyógyulását is.
-g-

szerda, szeptember 19, 2012

Meghívó



Szeretettel meghívunk minden tagot és érdeklődőt következő rendezvényünkre.
Időpont: 2012.szeptember 28.  14.00-től 16.00-ig
Helyszín: Szent László Kórház (1097 Budapest, Gyáli út 5-7.) kisterem (díszterem)
PROGRAM:
          Tisztújító közgyűlés
          Májbetegek diétája  
             Kubányi Jolán elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

          Új kezelési protokoll
             Dr. Makara Mihály főorvos, Szent László Kórház

Kérünk mindenkit, hogy jelezze vissza részvételi szándékát, az egyesulet@lamb.hu e-mail címen, vagy a 0630/385-7770 telefonszámon!
Szeretettel várjuk:
                  „Összefogás A Vírusos Májbetegekért Egyesület”
                     

vasárnap, szeptember 02, 2012

Kedves Makara Dr Úr!

Nem értek valamit...miért van az, ha valaki negatívvá válik egyszer, akkor nem néznek nála többször vírus számot?! Mi van akkor, ha pár év múlva újra megjelenik a vírus? (hallottam ilyet) Tudjuk jól, hogy a májfunkciós értékek normális képe nem azt jelenti, hogy negatív valaki, mert ettől függetlenül vírusok lehetnek. Van rá lehetőség, hogy valaki kifizesse a vizsgálati díjat ha szeretné a vizsgálatot? Ha igen hogyan, hol..stb? Egy beteg társam járt így..s attól  fél, h újra fog jelentkezni a vírus..s szeretné magát megvizsgáltatni.
Köszönöm előre is válaszát.
-gabcsi-
Kedves Társaim!
..új hír rólunk.
Lehetőséget kaphatunk egy tanulmányban részt vennünk. Feltétele egy újabb fibroscen, vagyis 1 éven beüli.. A fiamnak van, mert tavasszal ő volt (erről sztem be is számoltam már)..én most készülök rá, pár nap múlva megyek, s ha minden jól sikerül akkor a napokban kaphatjuk a telefont  a további megbeszélésre.
Két csoport lesz..nem tudok részleteket, de amint igen akkor jelzem nektek. Egyik csoport 2 a másik 3 féle gyógyszert kap majd..nincs injekció..s lehet h jobban tolerálja a szervezet, mint az eddigi kezeléseket. Bízunk benne..s abban h be is kerülünk ebbe a tanulmányba..
Szép napot mindenkinek!
Jelentkezem az eredményekről..
-gabcsi-