vasárnap, június 26, 2011

fibroscen

Szeretném megosztani Veletek eredményeinket..van rossz és jó eredményünk is.
8 éve volt fiamnak s nekem is májbiopsziánk akkor a fiamnak 1-es stádiumú, még az enyém 2-es stádiumú volt a fibrosis mértéke. (0-4 között mérik) Így most elmentünk erre a vizsgálatra, hiszen azóta én 4 kezelésen mentem keresztül, a fiam 2 gyerekkorin- csak szurit kapott, + 1 pegilált interferon kezelést kapott...
S korábban már írtam, sajnos egy kezelés se volt teljes, hiszen a vírus számok nem csökkentek kellő képen. Korábbi bejegyzéseimben részletesen olvashatóak a kezeléseink..
Tehát fibroscen..sajnos a fiam eredménye az 1-es st.-ból a 2-es szintre emelkedett, vagyis romlott az állapota...míg az én eredményeim a 2-es st.-ból az 1-es stádiumba csökkent, vagyis javultak..s mindez valószínű a kezeléseknek köszönhető, még akkor is ha a vírus számok nem lettek nullák. Így a fiamat is csak arra biztatom, hogy a következő kezelést is vállalja el..s ezzel is a máj életét hosszabbítja meg..s tudom a kezelések által előbb vagy utóbb mi is győztesen kerülünk ki ebből a forgatagból amiben évek óta vagyunk..addig meg a kezelések mellékhatásával élünk..s minden percet élvezünk az életből..s biztatunk minden beteg társat, h a kezeléssel csak nyerhet! Nem csak a betegség mentességet..de nagyon sok barátot is!
Mindenkinek nagyon szép napokat..kellemes pihenést..s türelmet a gyógyuláshoz!
-Gabcsi-

szombat, június 04, 2011

Sziasztok régen jelentkeztem az oldalon. Ennek számos oka van amit most nem sorolnék fel:)
Szoval rögtön egy kéréssel fordulnék hozzátok, akinek van ötlete lehetösége eljuttatni hozzám olyan otthonrol végezhetö egyszerü munka ötletét vagy eleve munka lehetöséget az jelenkezzen.
Most vagyok a 3. kezelésem felénél és leszázalékolnak viszont van egy fiam és egy beteg feleségem
tehát dolgoznom kéne.
Köszönettel Fejes Miklós (negyven)